Ik sta in de halve finale van de Freelancer Of The Year award. Dat gaat niet zomaar, eerst was er de nominatie, toen een online campagne of referenties en punten te verzamelen. Er is dus heel wat support voor nodig van de achterban! Er is een jury die uiteindelijk gaat beoordelen, wie de award wint. En dat kan ik zijn, of één van de andere 24 halve finalisten. Spannend dus. Op 4 april is de uitreiking in Amersfoort. 4 april is tevens de dag van de ZZPer dus het beloofd een inspirerende dag te zijn, voor alle gepassioneerde vakexperts (=lees: ZZPers) die zich daar verzamelen die dag.

Zelf hoop ik op het podium te komen staan, als één van de 10 finalisten. Tenminste, dat denk ik nu, zittend achter mijn laptop, terwijl ik dit typ. Ik denk dat ik in werkelijkheid het heel ongemakkelijk vind, daar in die spotlights te staan…

Hoe dan ook, we gaan ervoor. Het is sowieso een feestje om alle reacties tegemoet te zien van iedereen die me steunt en referenties voor me schrijft. Prachtig! Mocht je me niet volgen op social media, maar toch ook een referentie willen achter laten, klik dan op de onderstaande link, dan kan je de korte vragenlijst in vullen. Mijn dank is groot. Wordt vervolg!

https://fotyawards.com/freelancer/liedeke-van-spronsen/