In 2015 ging op 9 juni voor de tweede keer naar de Kamer van Koophandel. In 2011 was de eerste keer geweest, maar dat zelfstandigen bestaan had ik stop moeten zetten, toen Mirthe ziek werd in 2013.

De inschrijving ging met terugwerkend kracht op 1 juni in. Met de inschrijving kreeg Mirthe een cadeau dat bestendig zou zijn voor de jaren die volgen zouden. Heel erg eng, want wat als ik haar naam geen eer zou kunnen doen? Dat zou niet mogen gebeuren. Het kaarsenatelier in haar naam, zou moeten stralen en symboliseren wat voor een prachtig meisje voortleeft in het Licht.

Dat doet het zeker, het is liefde die de draagkracht geeft. Liefde is erg, als je wil geven, maar niet weet of het genoeg is. Ik leer dat het altijd goed is, wanneer ik luister naar mijn gevoel.

De eerste officiële bestelling op 9 juni 2015, werd geleverd voor een bruiloft de volgende maand. Twee hartenkaarsen en 7 sterren kaarsjes, voor de (klein)kinderen die de bruid in het Licht mee neemt. Liefde blijft, liefde groeit en zelfs nieuwe liefde wordt geboren, ook wanneer de liefde pijn heeft gedaan. Liefde gaat over alle grenzen heen.

Categorieën: Geen categorie

× Boek nu
%d bloggers liken dit: