Het was even iets rustiger op de site, maar op de achtergrond gebeurt er best veel. De site is bovendien aardig verbouwd, met prachtige foto’s van het hele assortiment. Hou de site in de gaten, want er komt nog meer!

Op het atelier is ook het nodige verandert. Zo zijn we druk bezig geweest met de inrichting van de schappen en hoe de voorraad het beste opgeslagen kan worden. Kleur bij kleur in het mini magazijn en vooraan staan seizoens opstellingen. Kom gerust eens een kijkje nemen. Twijfel je of het uitkomt, bel dan even voor een afspraak.

Het productie proces hebben we ook aangepast. De voorraad kaarsresten groeide sneller dan we het verwerken konden. Een kleine aanpassing maakt een groot verschil waardoor we in dezelfde tijd veel meer werk verzetten. Zo werkten we tot voor kort met 9-12 kleuren op een dag. Sinds kort werken we per dag met 1 kleur en soms zelfs de hele week met die ene kleur. Het is praktisch en heel prettig voor de medewerkers, die soms de taal nog niet goed machtig zijn. Ook voor mezelf werkt het een stuk rustiger en effectiever.

Verder namen we de afgelopen weken afscheid van 4 van de 7 medewerkers. Soms om door te stromen naar werk, soms omdat de afstand tot arbeid groter was dan gedacht. Inmiddels wordt het team opnieuw gevuld, 2 dames worden ingewerkt en er staat een sollicitatie op de planning.

Hoewel het best wennen is om mensen in mijn eigen bedrijf aan het werk te hebben, is het ook heel leerzaam en dynamisch. Ieder brengt een eigen verhaal met zich mee en geeft zo kleur aan de diversiteit van het bedrijf.

En ondertussen is de temperatuur aardig zomers deze lente. De kaarsen worden er wel om gemaakt, zolang er geen hittegolf heerst is dat prima te doen.

Ook bestellingen gaan dus gewoon door. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je voor een bijzondere gelegenheid een bijzondere kaars? Neem dan gerust contact met ons op!

Categorieën: Nieuws

× Boek nu
%d bloggers liken dit: