Over ons

Wij werken er hard aan om de beste kwaliteit te garanderen

Elke dag werken wij aan het maken, verkopen en verzenden van jouw kaarsen. In Assen verzamelen we de kaarsresten die worden ingeleverd door het hele land, zodat we die kunnen schoonmaken en omsmelten naar nieuwe kaarsen. Ook worden hier de grote en online orders voorbereid en klaar gemaakt voor verzending. In de vestingstad Bourtange hebben we een prachtige winkel waar we dompelkaarsen maken, en workshops geven. Uiteraard vind je hier ook ons gehele assortiment, zowel van wat gemaakt wordt in Assen, als ook onder andere de dompelkaarsen die we in de winkel in Bourtange maken!

Bourtange

In de prachtige vestingstad Bourtange hebben wij een mooie winkel waar je al onze kaarsen vindt, en meer! Achterin de winkel hebben we een professioneel dompelsysteem, zodat we de hele dag door kaarsen kunnen dompelen. 

kaarsenmakerij bourtange foto van https-__www-natuurlijknoorden-nl_groningen_streekproducten-groningen_kaarsenmakerij-victoria-bourtange_

Momenteel is onze winkel in Bourtange gesloten. Zodra we weer open gaan, komt het hier te staan

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

 

 

 

 

 

Bij speciale dagen en vakanties zijn we vaker en langer geopend!

Assen

In Assen hebben we ons atelier en het distributiecentrum. Uiteraard kun je ook hier onze kaarsen komen bekijken, en jouw kaarsen uitzoeken. Ook hier werkt ons team met veel liefde aan het omsmelten, kaarsen maken, en inpakken!

sml bovensmilde

Onze openingstijden in Assen:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

9.00 uur - 16.00 uur
9.00 uur - 16.00 uur
9.00 uur - 16.00 uur
9.00 uur - 16.00 uur
9.00 uur - 16.00 uur
Gesloten
Gesloten

Kijk in onze winkel
voor de gehele collectie!

Benieuwd wat we allemaal aan te bieden hebben?

Kijk gauw in onze winkel, voor de gehele collectie!