Bye bye 2018, weer een jaar voorbij. Een jaar waar ik persoonlijk veel heb geleerd en heb bereikt. Een heel jaar ondernemen, kaarsen maken, mooie ontmoetingen en mensen begeleiden richting een baan. Een combinatie die mij goed bevalt. Als hulpverlener is het mij eigen om mensen op weg te helpen, een duwtje te geven of de juiste richting te wijzen. Als creatieveling ben ik graag met mijn handen bezig. Een ideale combinatie dus, om het ambachtelijk kaarsen maken te combineren met mensen begeleiden naar werk of de opleiding die bij hen past.

Het mooie van alles zijn de stappen die het kaarsenatelier zet, om in 2019 als re-integratie bedrijf nog meer betekenis te kunnen geven aan de idealen die we graag nastreven: iedereen heeft kwaliteiten en iedereen heeft zo nu en dan hulp nodig. Dat bieden wij graag.

Wij, want vanaf komend jaar doen we de organisatie en begeleiding samen, als team. Hoe mooi is dat? Ik ben er, als oprichter, super trots op!

Vanuit Assen proosten wij op komend jaar, we maken er een stralend jaar van! Waarin samenwerken centraal zal staan en krachten bundelen mooie ontwikkelingen tot stand zal brengen!

Een fijne jaarwisseling voor jullie als klant, trouwe volger, vriend, vriendin en collega.

Liedeke van Spronsen,

Oprichter en directeur,

re-integratie bedrijf en kaarsenatelier SuperMirthe’s Lichtpuntjes