Valentijnsidee voor hem en haar

Hartjeskaarsen om je liefde te tonen

14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de geliefden. Volgens de legende was Valentijn een heilige die de liefde hoger achtte dan de wetten van de heersende keizer. Zo verbond hij mensen in het huwelijk die volgens de wet niet móchten trouwen, hij was zijn tijd dus ver vooruit.

De keizer kon zijn manier van handelen niet waarderen en Valentijn  stierf als martelaar. Romantische liefde werd toen niet gezien als een wettelijke reden voor een huwelijk. Hoe anders is het in onze tijd.

Op Valentijnsdag kun je – anoniem – je liefde tonen. Dat kan gaan om de liefde, de romantische liefde én de liefde voor hen die niet meer bij ons zijn. Het liefdevolle gebaar geef je meestal in de vorm van hartjes aan een man of een vrouw.

Voor Valentijnsdag worden veel verschillende hartjes gemaakt en gegeven.

Zoek jij een Valentijnsidee voor hem en haar? Bij ons kun je terecht voor handgemaakte kaarsenhartjes in vele vormen, maten en prijzen. Vanwege Valentijn geven wij een speciale korting.

Hoe werkt deze korting?

Bij het afrekenen in de webshop kun je de code UEX293SQ invoeren, de korting wordt dan vanzelf verrekend.

Wil je graag dat we de kaarsen meteen laten bezorgen bij je geliefde? Vul dit adres dan bij het bezorgadres in.

Wij maken niet alleen kaarsen voor Valentijn, maar voor meer gelegenheden: geboorte, rouw, jubileum, huwelijk. Kijk naar voorbeelden op de pagina herdenkingskaars.

Meer informatie? Stuur SML kaarsenatelier hiervoor een mailtje.

Valentijnsidee voor hem en haar -gekleurde hartjeskaarsen
Valentijnsidee voor hem en haar -gekleurde 3 hartenkaarsen
Valentijnsidee voor hem en haar -hartkaars