Ei-kaarsen voor Pasen

In vele kleuren verkrijgbaar

Bij SML Kaarsenatelier  in Bourtange hebben we hele gezellige leuke ei- kaarsen om de paasbrunch mee op te vrolijken. Ei-kaarsen kun je in de winkel in Bourtange zelf uitzoeken, maar je  kunt ze ook bestellen in onze webwinkel.

Vrolijke paasbrunch met ei-kaars

Bij ons vind je ei-kaarsen  in alle kleuren van de regenboog, we hebben zelfs een regenboog ei-kaars. En als het om Pasen gaat: tegenwoordig gelden niet alleen meer de kleuren geel, paars en lichtgroen, maar alle kleuren. Het mooie van SML is dat je precies díe kleuren kunt kiezen die bij jouw paasbrunch passen.

Ook hebben we ei-kaarsen die op echte eieren lijken.  Dus kijk eens  op de webshop en laat je inspireren voor een stralende paasbrunch. En over licht gesproken, lees hieronder.

Pasen

Het doorgeven van licht

Pasen is in de kerkelijke traditie het feest van een nieuw begin. Een nieuwe kaars wordt tijdens Pasen aangestoken, dit is de paaskaars. Het hele jaar zal deze kaars tijdens elke dienst stralen. Aan het einde van het jaar wordt deze kaars doorgegeven aan een lid van de gemeenschap die een moeilijk jaar heeft gehad. Zo wordt het licht gedeeld en doorgegeven als bron van kracht.

Vrolijke ei-kaarsen bestellen

Ik vind het een mooie gedachte om het licht door te geven. Of dat nu met een paaskaars is of met een ei-kaars. Een beetje licht van een kaars geeft warmte en verbinding. En zeg nou zelf, de ei-kaarsjes zien er toch super vrolijk uit! Om jouw ei-kaarsen te bestellen klik hier

Liedeke