Ons kaarsenatelier maakt alle kaarsen van kaarsresten. De kaarsresten worden ingezameld, door een grote groep particulieren en diverse bedrijven zoals restaurants en kringloop winkels.

Met alle beetjes zijn we blij. Elke kleur kunnen we gebruiken, elke vorm en het maakt niet uit of de resten al jaren hebben liggen verstoffen in de kast, of dat de kaarsen lelijk zijn geworden in de zon. Wij smelten ze om en maken er weer schitterend nieuwe exemplaren van.

Echter zijn er een paar uitzonderingen van kaarsresten die we niet herbruikbare: geurkaarsen en waxinelichtjes. De geurkaarsen hebben een zeer wisselende kwaliteit, van geur, dat we hebben besloten deze uit te sluiten van verwerking.

De waxinelichtjes zijn te intensief om te kunnen verwerken, daar gaat veel meer tijd in zitten om de cupjes leeg te halen. Uiteraard staat het je vrij om de cupjes zelf leeg te halen, mits het geurloos kaarsvet is.

Meer weten over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op. En denk ook eens aan relatiegeschenken, verjaardagscadeau of aan herinneringsceremonies.